Pàgines

LLIBRES LLIURES O LA IMPORTÀNCIA DELS GESTOS

Els llibres són sempre ben rebuts a La Biblioteca del Príncep: es valora la seva adequació per incorporar-los al fons de la biblioteca, o per deixar-los a la taula que tenim al vestíbul com a BookCrossing o LLIBRES LLIURES. És un projecte molt simple que intenta donar més vides als llibres i generar sistemes senzills que generin espais per compartir: qualsevol persona de la comunitat educativa pot agafar un llibre que li interessa, i pot deixar altre si vol.
         Per altra part, gestos com la donació de llibres de l’AMPA de l’escola pública Fructuós Gelabert posen en evidència la necessitat de fer de manera pràctica que els centres, als diferents nivells, es relacionin de manera fluida, que desenvolupin activitats de contagi social. La societat no es transforma des de recintes tancats, sinó amb portes obertes, des del compromís i el respecte.



         I les biblioteques poden funcionar com a punt de contacte i diàleg, també és aquesta la seva funció: generar o acollir el treball en comú als centre i entre centres; entre l’alumnat, els seus responsable i el professorat, entre les diferents entitats del barri... Les espirals generen ensenyament que és com dir societat del futur. 


Comparteix és la millor forma de gaudir i créixer
Construïm el futur que volem